FOODMASTER SYTWINDE LEIDSCHENDAM

FOODMASTER SYTWINDE LEIDSCHENDAM Dat is lekker meegenomen

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1252 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Foodmaster Sytwinde Leidschendam. Meer weten? Ontdek meer

22 mei 2022 om 20:45 Ze lezen gelukkig ook de opmerking die je er bij zet.
15 mei 2022 om 13:28 Supersnel bezorgd. Eten was goed warm. Prima. Wel heel veel patat bij beiden porties. De kwaliteit van de hamburger en kipnugget kan beter.
8 mei 2022 om 20:03 Eten was lauw en 2 bakjes kapot. Wellicht is de bestelling gevallen. Eerder hier besteld en toen was het prima in orde. Deze keer echter zeer matig.
3 mei 2022 om 21:30 kip was erg droog
30 apr 2022 om 13:53 Erg snelle levering. Eten was weer erg smakelijk.
29 apr 2022 om 19:19 Waarschijnlijk omdat het druk was ( koningsdag) echt n stuk minder lekker dan normaal. Slappe patat jammer maar wel begrijpelijk. Volgende keer hopelijk weer zoals het hoort.
29 apr 2022 om 8:43 Als je een broodje tartaar speciaal besteld dan verwacht ik geen broodje filet americain.
26 apr 2022 om 21:41 Het eten was heerlijk en het werd op het afgesproken tijdstip bezorgd!! Top!
15 apr 2022 om 21:21 Bestelling was er binnen 13 minuten. Het was warm en lekker, alleen jammer dat ik de hamburger door elkaar geschut kreeg.
9 apr 2022 om 19:54 Het is geen aanrader hier te bestellen. De patat was heel zacht en nat. Kroket was ook zacht en viel van narigheid uit elkaar het zelfde met de kaassoufle. Ik zou hier niet weer bestellen
2 apr 2022 om 20:41 Super snel bezorgd en heerlijk eten
31 mrt 2022 om 15:20 Eten was weer heerlijk en goed warm. Aardige bezorger.